Afstellen van je auto

Bij het kopen van een auto wil je natuurlijk dat hij zo goed mogelijk is afgesteld. Het gaat hierbij om het tunen van je auto maar ook om een opvallend en sportief uiterlijk. Je kunt van alle kanten op bij het tunen van je auto. Van het vergroten van het vermogen van de motor tot het aanbrengen van spoilers bijvoorbeeld.

Moet je turbo worden vervangen?
De turbo is een rad dat eigenlijk extra zuurstof blaast in de motor om meer trekkracht te generaliseren middels de verbranding. Een turbo gaat zo een 150.000 km mee waarna de lagers versleten raken. Het is belangrijk dat je auto optimaal vermogen levert. Vervang daarom je turbo op tijd om problemen te voorkomen. Bij het niet vervangen van je turbo zul je merken dat het olieverbruik aanzienlijk hoog wordt. ServiceRight Auto’s heeft een korting van 20% zodra een turbo vervangen wordt ingeboekt. Wij halen uw auto gratis op en leveren hem vervolgens ook kosteloos weer bij uw thuis of op het werk.

Sleutelen aan voertuig

Airco bijvullen
Tegenwoordig heeft elke auto bijna een airco. Een airco gaat tijdelijk mee en moet je daarna bijvullen. Wanneer de vullingspercentage van je airco onder de 70% komt zorgt dit ervoor dat de koelvermogen vermindert waardoor er een grotere risico is op een defecte airco. Bij onze garages in Almere kunt u uw airco bijvullen vullen wij uw airco aan. Iedereen wilt toch lekker koel zitten deze zomer?